Sådan kommer du i gang med lydbøger på mobilen

Sådan kommer du i gang med lydbøger på mobilen

Vil du gerne i gang med at lytte til lydbøger på din mobil, men er du ikke sikker på, hvordan du skal gribe det an, kan det være en rigtig god idé at følge lidt med her, da vi her kan guide dig til at starte ud med at høre lydbøger, når du vil.

Det smarte ved at lytte til lydbøger på din mobil er jo, at du, bare ved at have din mobil med dig, kan have adgang til 100.000 titler, når du har lyst. Forestil dig at have 100.000 fysiske bøger med på ferie! Nej, vel?

Med din mobil ved din side kan du eks. også læse Extrabladet avis i dag, hvis du har lyst.

Vælg den rette tjeneste

Når du skal i gang med at lytte til lydbøger på din mobil, kan det være en god idé at finde den rette tjeneste at starte ud på. Der er jo efterhånden en del tjenester, der giver dig adgang til lydbøger, i Danmark.

Et par af dem kan være Mofibo, Storytel, Chapter eller Nextory, som du alle kan tjekke ud i dag.

Prøv en gratis periode

Er der en af disse tjenester, du er særligt glad for, kan det være en god idé at prøve en gratis periode hos den enkelte tjeneste. Stort set alle tjenester inden for lydbøger tilbyder dig 30-45 dage gratis, så du lige kan prøve det af, inden du vælger at blive betalende kunde.

Det kan være en god måde til at lære deres app at kende, og så har du en måned eller mere til at finde ud af, om det er noget, du skal oprette dig som kunde hos, hvis du gerne vil fortsætte med at lytte til bøger hos dem.

Nem adgang til både e-bøger og lydbøger

Når du vælger at oprette dig hos sådan en tjeneste, så har du nem adgang til både e-bøger og lydbøger. Der er nemlig ikke kun mulighed for at finde lydbøger på disse apps, da du også finder dig lige så mange e-bøger, som du kan kaste dig over, hvis du engang imellem mere har lyst til selv at læse end at få læst højt.

Du kan hente de mange apps på både mobil og tablet, så der er rig mulighed for at have dine bøger med dig overalt, så du altid kan læse videre i din bog.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.